zamjena za griezmanna? / Atletico Madrid na rubu najskupljeg transfera u povijesti: ubojito krilo Monaca uskoro pod Simeoneovom palicom

Image
Foto: Szwarc Henri/ABACA/PIXSELL/EXPA/PIXSELL

Da se ne radi o tek klasičnoj medijskoj špekulaciji koje su karakteristične za ovo doba godine, potvrđuje i klupsko priopćenje objavljeno na Twitteru

13.6.2018.
9:31
Szwarc Henri/ABACA/PIXSELL/EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Atletico Madrid dogovorio je prvo pojačanje nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka.

Radi se o Thomasu Lemaru, ubojitom krilnom napadaču francuskog Monaca. Uprava kluba s Wanda Metropolitana navodno je već dogovorila sve uvjete suradnje s 22-godišnjim Francuzom, koji još mora samo obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se ne radi o tek klasičnoj medijskoj špekulaciji koje su karakteristične za ovo doba godine, potvrđuje i klupsko priopćenje.

"Atletico Madrid i Monaco postigli su preliminarni dogovor oko transfera Thomasa Lemara. U sljedećih nekoliko dana klubovi će zaključiti detalje oko transfera", stoji u priopćenju Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski i engleski mediji javljalju da će Atletico platiti 66 milijuna funti odštete (oko 75 milijuna eura).

Iako se posljednjih mjeseci najviše povezivao s premijerligašima Arsenalom i Liverpoolom, Francuz je ipak odabrao Madriđane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lemar bi tako mogao postati zamjenik najboljeg igrača Atletica Antoinea Griezmanna, kojeg se sve češće spominje u kontekstu odlaska u Barcelonu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo