ATALANTA ŠOKIRALA NAPOLI USRED NAPULJA: / Marko Rog odigrao čitavu utakmicu

Image
Foto: AFP

Za domaćine je cijeli susret odigrao Marko Rog. Atalanta će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta Juve - Torino koji je na rasporedu u srijedu.

2.1.2018.
22:44
AFP
VOYO logo

Nogometaši Atalante priredili su iznenađenje plasiravši se u polufinale talijanskog Kupa nakon što su na gostovanju pobijedili lidera Serie A Napoli 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 50. minuti golom Timotyja Castagnea, a na 2-0 povisio je sjajni Alejandro Gomes u 81. minuti. Tračak nade domaćinu vratio je Dries Mertens u 84. minuti, no u preostalom vremenu Napoli nije uspio izjednačiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

BUFFON ZOVE DONNARUMMU U JUVENTUS, A ALLEGRI TVRDI: ‘Ne treba nam on, imamo Gigijevog nasljednika’

Za domaćine je cijeli susret odigrao Marko Rog i zaradio žuti karton. Atalanta će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta Juventus - Torino koji je na rasporedu u srijedu, 3. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalnom paru sastaju se Milan i Lazio. Milan je 27. prosinca u gradskom derbiju pobijedio Inter 1-0 nakon produžetaka, a pobjednika je odlučio pogodak Patricka Cutronea u 104. minuti. Dan ranije Lazio je identičnim rezultatom porazio Fiorentinu sa 1-0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Senad Lulić već u 6. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice polufinala su 31. siječnja, a uzvrati su 28. veljače.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI ČETVRTFINALA Napoli - Atalanta 1-2 (Mertens 84 / Castagne 50, Gomes 81) Igrano 27. prosinca: Milan - Inter 1-0 (Cutrone 104) Igrano 26. prosinca: Lazio - Fiorentina 1-0 (Lulić 6) 3. siječnja: Juventus - Torino

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo