ATALANTA NA OBNOVLJENOM STADIONU BOLJA OD LECCEA: / Pogledajte kakav je standing ovation dobio junak velike pobjede

Image
Foto: Profimedia/Screenshot: You Tube

Nikola Kalinić uspio je zabiti gol u 90. minuti, koji je nakon provjere na VAR-u poništen

6.10.2019.
18:29
Profimedia/Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nakon što su dvije domaće utakmice odigrali u Parmi (poraz i remi), igrači Atalante napokon su se vratili na svoj obnovljeni Gewiss stadion u Bergamu, te su u nedjelju svladali Lecce sa 3-1 golovima Duvána Zapate (35), Papu Gómeza (40) i Robina Gosensa (56). Bila je to treća uzastopna pobjeda Atalante, ali hrvatski veznjak Mario Pašalić ovaj puta ostao je na pričuvnoj klupi momčadi iz Bergama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina bolja od Tudorovog Udinesea

Nogometaši Fiorentine pobijedili su Udinese s minimalnih 1-0 (0-0) u prvoj utakmici nedjeljnog programa 7. kola talijanske Serie A, odigranoj na stadionu Artemio Franchi u Firenzi. Strijelac pobjedničkog pogotka u 72. minuti bio je srpski branič Nikola Milenković. Hrvatski reprezentativac Milan Badelj bio je u početnoj postavi Lazija, a u 64. minuti trener Montella ga je zamijenio za Benassija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio u završnici susreta mogao doći do pobjede

Lazio je u završnici susreta u gostima kod Bologne mogao doći do pobjede, ali napadač Joaquin Correa u 88. minuti nije iskoristio penal, pa je susret završio neodlučeno (2-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač Nikola Kalinić igrao je od 75. minute za Romu u susretu protiv Cagliarija, koji je završio 1-1. Cagliari je tako nastavio pozitivan niz, u posljednjih pet susreta upisao je tri pobjede i dva remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić zabio gol u 90., međutim...

Unatoč maloj minutaži Nikola Kalinić uspio je zabiti gol u 90. minuti, koji je nakon provjere na VAR-u poništen, a u sudačkoj nadoknadi (90+11) mogao je donijeti pobjedu Romi, ali je njegov pokušaj glavom završio iznad gola. Veznjak Marko Rog, koji se je ustalio u početnoj postavi Cagliarija, odigrao je cijeli susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se još sastaju Torino - Napoli (18.00 sati), a vodeći Inter će biti domaćin Juventusu u derbiju kola (20.45).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI: Fiorentina 1 Milenković (72) Udinese 0 - - - AS Roma 1 Ceppitelli (31-ag) Cagliari 1 João Pedro (26-pen) - - - Atalanta 3 Zapata (35), Gómez (40), Gosens (56) Lecce 1 Lucioni (86) - - - Bologna 2 Krejcí (21), Palacio (31) Lazio 2 Immobile (23, 39)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo