Bomba iz Madrida! Čak dva velika imena preuzimaju klupu Reala!?

Traju i dalje nagađanja hoće li portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho napustiti, po kraju aktualne sezone, klupu madridskog Reala i opet preuzeti treniranje nogometaša Chelseaja...

7.5.2013.
17:59
VOYO logo

Sve je očitije da će otići iz Madrida, a po pisanju AS-a, tamošnji klupski predsjednik, Florentino Perez, ima svog favorita za mjesto koje će ostati upražnjeno. U pitanju je talijansku stručnjak Carlo Ancelotti, koji ove sezone vodi PSG prema naslovu prvaka u francuskom Le Championnatu.

No, i ranije je bilo poznato da je Ancelotti jedan od glavnih favorita za tu dužnost, a novost je pisanje AS-a da bi kao zamjenik pored Talijana mogao sjesti Zinedine Zidane, nekadašnja ikona francuskog i svjetskog nogometa, te bivša zvijezda madridskog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je pod Ancelottijem kao trenerom radio u Juventusu, a podsjetimo da je Zidane trenutačno u Realu na dužnosti sportskog direktora. Već neko vrijeme, pak, polaže ispite u trenerskoj školi...

Ništa se još službeno nije objavilo, ali je svakim danom sve očitije kako će se portugalski nogometni stručnjak, Jose Mourinho, vratiti u Chelsea gdje je radio od 2004. do 2007. godine. Takvo što je u utorak najavio i Rafa Benitez, privremeni menadžer londonskog kluba, makar ne direktno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, svi znate i svima je jasno tko će od iduće sezone biti trener ovog kluba. Ja neću, odavno sam to obznanio", rekao je Benitez i dodao:

"Ali, nemojte me više ništa o toj temi pitati. Ovdje sam da obavim kvalitetno posao do kraja. Koncentriran sam jedino na ostatak sezone gdje je ostalo još dosta toga - rekao je Benitez čija je momčad trenutačno treća na ljestvici Premierlige. Bori se Chelsea kako bi izborio i iduće sezone nastup u Ligi prvaka, a klub očekuje i finalna utakmica Europa lige protiv lisabonske Benfice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, pak, da je Mourinho kao trener Chelseaja dva puta osvajao naslov prvaka Premierlige, dva Liga kupa i jedan FA Cup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo