Kraj ere / Mbappéov posljednji nastup u Europi u dresu PSG-a: 'Igrati protiv njega u La Ligi bit će fantastično'

Image
Foto: profimedia

Nadolazeća utakmica protiv Toulousea bit će mu tako posljednja utakmica u Ligue 1, ali i posljednja utakmica koju će kao domaćin odigrati na Parku Prinčeva

8.5.2024.
18:14
profimedia
VOYO logo

Slavlje Borussie Dortmund okončalo je nastup Parižana u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Jedini gol u drugoj polufinalnoj utakmici između PSG-a i Borussie Dortmund u 50. je minuti zabio Mats Hummels čime je sveukupni rezultat podigao na 2-0. Borussia time trenutno čeka protivnika s kojim će se susresti u finalu. Dok Nijemci slave prolaz u veliko finale, navijače Pariza muče i druge brige.

Image
Ludo slavlje /

Delirij u svlačionici nakon ulaska u finale: Igrači po podu i stolovima, trešte hitovi britanske dive

Image
Ludo slavlje /

Delirij u svlačionici nakon ulaska u finale: Igrači po podu i stolovima, trešte hitovi britanske dive

Već je neko vrijeme poznata činjenica da Real Madrid iščekuje Kyliana Mbappéa. Između Francuza i španjolskog kluba sve je rješeno te PSG već mjesecima na Mbappéa ne računa. Ugovor s PSG-om istječe mu 30. lipnja te će francuski reprezentativac u Real Madrid otići kao slobodan igrač bez odštete. S obzirom da se PSG nije uspio plasirati u finale, utakmica u utorak obilježila Mbappéovu posljednju europsku utakmicu u dresu PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadolazeća utakmica protiv Toulousea bit će mu tako posljednja utakmica u Ligue 1, ali i posljednja utakmica koju će kao domaćin odigrati na Parku Prinčeva. Iako je klub već umoran i ne može dočekati kraj sapunice koju je napadač francuskog prvaka izazvao, vjernim navijačima njegov odlazak i dalje teško pada, pa se oko stadiona neprestano skuplja skupina onih najustrajnijih.

Osim Madriđana, oko Mbappéovog dolaska u La Ligu uzbuđen je i Robert Lewandowski, kapetan poljske nogometne reprezentacije i napadač Barcelone koji jedva čeka zaigrati protiv Francuza.
"Poznavajući Kyliana, igrati protiv njega u La Ligi bit će fantastično. Kad sve bude potvrđeno, gledat ću na to kao na pozitivan razvoj događaja, a ne nešto čega bi se trebao bojati,"
izjavio je Lewandowski koji za Mbappéa ima samo riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo