ARSENAL PRIVODI KRAJU TRANSFER MLADOG URUGVAJCA: / On bi trebao biti točka na i njihovog prijelaznog roka

Image
Foto: AFP

Dobre igre na Svejtskom prvenstvu kupile su mu transfer u Arsenal

7.7.2018.
8:10
AFP
VOYO logo

U Arsenalu se nadaju da će do kraja sljedećeg tjedna dovršiti transfer Lucasa Torreire iz Sampdorie za 26 milijuna funti. Topnici su već postigli dogovor oko transfera Urugvajca, ostale su još samo formalnosti koje treba obaviti.

Preostale samo formalnosti

Mladi veznjak mora proći liječničke preglede i staviti paraf na ugovor prije nego transfer bude potvrđen. Koliko brzo će transfer biti obavljen ovisi o tome hoće li Torreira, sad kad je Urugvaj ispao sa Svjetskog prvenstva, iz Rusije letjeti direktno za London ili će ipak produžiti na odmor u domovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točka na i

Njegov dolazak treba bi biti posljednji transfer Arsenala u ovom prijelaznom roku, a Torreira će biti četvrto pojačanje ovoga ljeta uz mogućnost dolaska još jednog mladog igrača do kraja prijelaznog roka. Postoji i mogućnost dolaska Stevena Nzonzija iz Seville, ali ona se svakim danom čini sve manje izvjesnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrto pojačanje

Topnici su već potpisali Stephana Lichtsteinera kao besplatnog igrača nakon što mu je istekao ugovor s Juventusom, dok je vratar Bernd Leno stigao iz Bayern Leverkusena. Klubu se pridružio i Sokratis Papastathopoulos iz Borrusije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo