VIDEO: / Palo 'maženje' o kojem priča cijela Katalonija!

Na nogometnom programu ove srijede bilo je obilje prijateljskih utakmica i 'nešto više od poljupca'.

7.2.2013.
9:23
VOYO logo

Argentina je pobijedila Švedsku s 3:2, a zanimljivo je da niti jedan od pet pogodaka nisu postigli niti Zlatan Ibrahimović, niti Lionel Messi.

Švedski as je igrao tijekom prvih 45 minuta, a Messi je odigrao cijelu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No unatoč golgeterskoj suši u reprezentativnom dresu, Messiju se poklonio jedan navijač Barcelone, koji je omotan u boje katalonskog diva uletio na teren i poljubio Messija pred punim stadionom. Velika argentinska zvijezda je jako dobro podnijela 'maženje' s navijačem koji je najboljeg nogometaša svijeta prvo zagrlio, pa poljubio, pa malo navlačio, pa mu protrljao kosu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A do te 88. minute sve je već praktički bilo gotovo, Argentina je imala pobjedu. Glavnina je pogodaka postignuta u prvom dijelu, točnije, u prvih 25 minuta. Seriju je otvorio domaći obrambeni igrač Lustig koji sam ugurao loptu u svoju mrežu, ali se domaćin vratio u 18. minuti pogotkom Olssona.

No, Argentina je imala još jači odgovor i to u vidu dva pogotka. Prvo je Sergio Agüero doveo Argentinu u vodstvo 2:1, a onda je Ibrahimović izgubio loptu u 23. minuti na sredini travnjaka, argentinski nogometaši su krenuli s napadom, a nakon što je lopta doslovno bombardirala glavu domaćeg vratara Isakssona, na odbijenu je loptu najbolje reagirao Higuain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu je Isaksson još jednom bio u središtu pozornosti. Škaricama je izbacio loptu sa svoje vratarske linije i to nakon što ga je lobovao Messi. Na samom kraju je Elm postavio konačnih 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo