ARGENTINA OBJAVILA KONAČAN POPIS ZA RUSIJU: / Napad obiluje vrhunskim imenima, evo od koga će Hrvatska strahovati na SP-u

Image
Foto: AFP

Ovako izgleda popis Argentine za Svjetsko prvenstvo

21.5.2018.
18:17
AFP
VOYO logo

Argentinski izbornik Jorge Sampaoli objavio je konačni popis od 23 igrača koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Podsjetimo, Argentina je u skupini zajedno s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.

NEVIĐEN PRITISAK NA ARGENTINCA U RODNOJ DRŽAVI: ‘Messi ima revolver prislonjen na glavu koji se zove Svjetsko prvenstvo’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tom popisu nema Maura Icardija, napadača Intera koji igra u životnoj formi i najbolji je strijelac Serie A. S popisa je ispao i Diego Perotti koji nije u najboljoj formi proteklih nekoliko tjedana.

Kao što je očekivano, reprezentaciju predvodi Lionel Messi kojemu će u napadu društvo činiti Paulo Dybala, Gonzalo Higuain i Sergio Aguero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Sergio Romero, Wilfredo Caballero and Franco Armani.

Braniči: Gabriel Mercado, Cristian Ansaldi, Nicolás Otamendi, Federico Fazio, Marcos Rojo, Nicolás Tagliafico and Marcos Acuña.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjaci: Javier Mascherano, Eduardo Salvio, Lucas Biglia, Giovani Lo Celso, Ever Banega, Manuel Lanzini, Maximiliano Meza, Ángel Di María and Cristian Pavón.

Napadači: Lionel Messi, Paulo Dybala, Gonzalo Higuaín and Sergio Agüero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo