Mladi Hrvat van sebe od sreće: 'Danas se ostvaruje moj veliki san'

'Danas se ostvaruje moj veliki san. Igrat ću nogomet u Serie A i to ću igrati za ovako veliki klub.

28.8.2013.
17:01
VOYO logo

Jedan od najboljih igrača hrvatske lige Ante Rebić u srijedu je i službeno postao član Fiorentine. Transfer se procjenjuje na oko sedam milijuna eura, a Rebić je potpisao petogodišnji ugovor.

"Prije svega moram još jednom zahvaliti svima koji su omogućili da se ovo dogodi. Klubu, roditeljima, bivšim suigračima, trenerima i prijateljima. Od početka sam vjerovao upravi Splita, a i oni su vjerovali u mene i danas se događa ovako velika stvar za mene, moju obitelj i za klub. Danas se ostvaruje moj veliki san. Igrat ću nogomet u Serie A i to ću igrati za ovako veliki klub. Neću reći da sam od djetinjstva navijač Fiorentine, ali danas to postajem svim srcem. Znam za najbolje dane ovog kluba i dat ću sve od sebe da pomognem da se ambicije kluba i navijača ostvare i da Fiorentina i u ovoj sezoni bude u vrhu Serie A", kazao je Rebić za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konkurencija je nešto što mi treba da bih se dalje razvijao. Upravo to je i razlog zašto sam se zajedno s klubom odlučio da je vrijeme da idem dalje. A i klupa je za ljude, ali naravno da ću dati sve od sebe da igram što je više moguće."

Podsjetimo, u ovom prijelaznom roku u Fiorentinu je iz Bayerna stigao i Mario Gomez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo