DALIĆU, VIDIŠ LI OVO? / Rebić briljirao u talijanskom derbiju, namjestio dva pogotka, pogledajte majstoriju za Zlatanov gol

Image
Image

Hrvatski napadač nije bio na nedavno Dalićevom popisu

12.9.2021.
19:48
VOYO logo

U derbiju 3. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je kao domaćin svladao Lazio sa 2-0 (1-0), a asistent za oba gola bio je bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić. Rebić je u 45. minuti odigrao dupli pas sa strijelcem Rafaelom Leaom koji je nakon proigravanja hrvatskog napadača poentirao neometan sa 10-ak metara.

Image
(ZASAD) OTPISAN /

Pogledajte kako je Ante Rebić reagirao kad je saznao da ga Dalić nije pozvao u reprezentaciju

U 66. minuti Tonali je dugom loptom izbacio Rebića na lijevom krilu, ovaj je projurio do kaznenog prostora, a zatim uputio oštru prizemnu loptu u peterac ravno u trk Ibrahimoviću koji je s dva metra zakucao loptu za konačnih 2-0. (Snimku Rebićeve prve asistencije pogledajte ovdje, a druge ovdje)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je odigrao čitavu utakmicu za Milan, dok je veznjak Toma Bašić debitirao za Lazio, u koji je nedavno stigao iz Bordeauxa, ušavši u igru u 74. minuti. Milan se na vrhu ljestvice izjednačio s Napolijem, koji je u subotu svladao juventus, oba sastava imaju po maksimalnih devt bodova, dva više od Intera i Udinesea, dok je Lazio šesti sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo