'Ministre, dođite pogledati Dinamo - hrvatskog prvaka!'

'Gostujemo u gradu iz kojeg dolazi naš resorni ministar, pred njim želimo prezentirati Dinamo na visokoj razini.

20.4.2012.
12:44
VOYO logo

Trener Dinama Ante Čačić od svog dolaska u Maksimir pažljivo 'pegla' lik i djelo svoga gazde Zdravka Mamića te mu svesrdno pomaže u 'ratu' s ministrom Željkom Jovanovićem.

Najavljujući gostovanje hrvatskog prvaka na Kantridi (subota, 17 sati), trener Modrih je malo bio i sarkastičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gostujemo u gradu iz kojeg dolazi naš resorni ministar, pred njim želimo prezentirati Dinamo na visokoj razini. Dva puta sam ovog proljeća bio na Kantridi i oba puta susreo sam se s ministrom Jovanovićem. Pozivam ga da dođe na utakmicu i uživo vidi hrvatskog prvaka", kazao je Čačić.

Najvažnija vijest iz Dinamove svlačionice jest da se nakon podulje stanke u momčad vraća Josip Šimunić, dok zbog kartona izostaju Calello i Tonel, a Rukavina zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pročitao sam Armadino priopćenje u kojem se publika poziva na derbi. To je za pohvaliti, čestitam im što na taj način žele pomoći Rijeci u borbi za ostanak. Naša je zadaća zadržati dobro ozračje i nastaviti pobjednički niz. Motiva nam sigurno neće nedostajati, nećemo igrati kalkulantski i ne zanima me ništa osim pobjede. Mi smo Dinamo i želimo dobiti svih šest utakmica do kraja sezone", dodao je Čačić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo