Trener Dinama odbio Killera: 'Nije nam potreban'

Ivan Klasnić u Dinamu? Zanimljivo! Modri već godinama traže rasnog strijelca, a bivši reprezentativac je slobodan igrač i nije imun na mogućnost igranja u hrvatskom prvaku.

24.8.2012.
10:43
VOYO logo

Dinamov trener Ante Čačić otklonio je mogućnost da Dinamo angažira Ivana 'Killera' Klasnića iako su braća Mamić bila spremna s njim pregovarati.

"Klasnić nam nije potreban, odnosno nije nam potreban takav tip igrača. Imamo na toj poziciji Čopa, Krstanovića i Beqiraja. To nam je dovoljno, u Ligu prvaka ionako ne idemo da bismo bili prvaci Europe. Ili vi možda mislite da bismo to trebali biti?", ironično je kazao Čačić koji je odmah najavio subotnju utakmicu Dinama i Zagreba u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutni smo favoriti u toj utakmici, ali ja je se jako bojim. Dolazi nam kao sendvič između dvije utakmice s Mariborom, a sa Zagrebom ovdje u Maksimiru nikad nismo lako izlazili na kraj", naglasio je trener Modrih i nadodao:

"Imaju nula bodova, ali igraju dobro i uvjeren sam da će i sljedeće godine Zagreb biti prvoligaš. Velika je stvar što Zagrebova uprava ima povjerenja u trenera i nije ga smijenila nakon serije poraza što je za svaku pohvalu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo