PRVA REAKCIJA / Heroj Vatrenih na sedmom nebu: 'Pogodak posvećujem mami, ženi i baki. One nekad ne razumiju pa me pitaju "Ante, gdje je gol?!"'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pogodak koji je "vatrene" odveo na EURO postigao je Ante Budimir u 43. minuti

21.11.2023.
23:29
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se na EURO 2024. koji će se održati u Njemačkoj zahvaljujući 1-0 (1-0) pobjedi protiv Armenije u susretu posljednjeg kola.

Image
MOŽEMO U ISTU SKUPINU /

Pobjeda Vatrenih odjeknula i u Srbiji: 'Hrvati se provukli, drhtali su, a na Euro ih je poslao špic iz Zenice'

Image
MOŽEMO U ISTU SKUPINU /

Pobjeda Vatrenih odjeknula i u Srbiji: 'Hrvati se provukli, drhtali su, a na Euro ih je poslao špic iz Zenice'

Pogodak koji je "vatrene" odveo na EURO postigao je Ante Budimir u 43. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, velika utakmica, Hrvatska je ponovno na velikom natjecanju. Presretan sam što sam bio na ovom okupljanju, a za napadača nema ljepši osjećaj nego zabiti gol. Zaista sam presretan", rekao je Budimir nakon utakmice za Novu TV pa otkrio kome posvećuje svoj pogodak:

"Mami, ženi i baki. One nekad ne razumiju posao koji se radi, pa me pitaju: 'Ante, gdje je gol?!' Danas će vidjeti nešto konkretno od mene. Njima posvećujem ovaj gol. Pokušavali smo cijelu utakmicu. Armenci su se dobro postavili, bili su kompaktni s pet igrača iza, golman je bio raspoložen, kad smo brzo okrenuli stranu i centaršut uvijek smo bili opasni. Tako je bilo i kad smo zabili gol, Borna je brzo ubacio, a ja sam znao što želim i gdje trebam napast. Lopta je došla i ispalo je odlično."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam pomiješane emocije dok nisam bio u reprezentaciji. Profesionalno sam bio strpljiv, radio sam na sebi, vraćao fromu i čekao priliku. A tu je i navijačka strana, navijao sam za Hrvatsku cijelo vrijeme. Ovo mi je jedan od najdražih golova u karijeri.. Htio bih uživati u današnjem danu, a od sutra me čeka moj klub", rekao je Budimir i na kraju poručio:

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je uvijek konkurentna na velikim natjecanjima. Znamo što želimo i ne sumnjam da će tako biti u Njemačkoj. Tamo smo i znamo što nas čeka. Kao i uvijek, potrudit ćemo se dati na terenu sve od sebe."

Svoje dojmove nakon utakmice podijelio je i vratar Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je savršen. Hvala publici, utakmica je teška, nesumnjivo smo bolja momčad, ali je baš bila teška utakmica. Drago mi je što sam pomogao momčadi. Svi smo tu da pomognemo. Idemo prvo malo proslaviti. Euro? Nećemo ništa najavljivati. Proći grupu, pa korak po korak."

"Bilo je lijepo vidjeti mlađe navijače i bilo se jako lijepo vratiti na Maksimir", rekao je Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo