ANKETA: / Vjerujete li obećanjima ovog čovjeka?

Hrvatska nogometna reprezentacija svojim je nastupima i rejtingom zaslužila svoj 'raj' u kojem bi se pripremala za nastupe, no on nikako da se počne graditi.

29.6.2011.
11:58
VOYO logo

Uoči izborne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković je, kao dio svog programa, najavio sponzora za izgradnju kampa hrvatske reprezentacije koja se već godinama za važne utakmice priprema u slovenskom Čatežu.

"Imamo ozbiljnog partnera koji u gradnju kampa HNS-a želi uložiti 42 milijuna eura", kazao je prvi čovjek HNS-a Vlatko Marković predstavljajući svoj program u prosincu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marković je otkrio da je riječ o Aleksandru Paulinu, predstavniku World Youth Bank Networka za Hrvatsku. Pričalo se kako HNS s inozemnim investitorima ima potpisane ugovore o gradnji kampova u Hrvatskoj prema načelu javno-privatnog partnerstva.

Kampovi su, navodno, samo jedan od projekata, a Paulin ima i kopiju ugovora s bankom Barclay (sponzorom Premiershipa) na 42 milijuna eura za gradnju kampova, od kojih bi neki trebali niknuti na Grobniku, otoku Krku i u Istri, a istarski poluotok postao bi odredište i nekih europskih klubova u vrijeme priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Markovićev protukandidat Igor Štimac tada je posumnjao u istinitost tvrdnji predsjednika.

"Potvrdilo da je prvi čovjek HNS-a još jednom, po tko zna koji put, pokušao blefirati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HNS nije imao jasnu strategiju, nije imao plan i projekt. I zbog toga je ovaj posao propao. To je istina", rekao je Aleksandar Paulin, no Marković je ponudio drukčiju istinu.

"Dugo smo čekali da se Paulin izjasni, ali mi više nemamo vremena. Nismo više mogli slušati obećanja te se okrećemo samima sebi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, obje strane 'peru ruke' od odgovornosti i jedni druge prozivaju da su nesposobni.

"Cijelo ovo vrijeme imali smo još dva ozbiljna sufinancijera. Ali mene to više ne zanima, HNS ima novac kojim će izgraditi kamp".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada i gdje ćete izgraditi kamp?

"Upravo kupujemo posljednje metre zemljišta i vrlo brzo krećemo u gradnju u Tuheljskim toplicama", poručio je Marković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106030394006 arti-201105240961006 arti-201105020626006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo