Play ponuda

ANKETA NET.HR-A / Upaljen je alarm u Maksimiru, Anti Čačiću se ljulja stolica; Tko bi trebao biti trener Dinama?

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Tko bi trebao biti novi trener Dinama?

17.3.2023.
8:50
Igor Kralj/Pixsell
Play ponuda

Dinamovci su u negativnom ritmu, dugo nisu bili u takvoj situaciji. Tri utakmice u nizu bez pobjede i vrlo slaba realizacija Dinama donijele su brojne upitnike u Maksimirsku 128 tek što je stigla nova uprava, kao i nagađanja o tome tko bi mogao biti novi trener "zagrebačkih plavih".

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A /

Tko bi trebao biti trener Dinama? U igri je sad i slavni Robert Prosinečki

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A /

Tko bi trebao biti trener Dinama? U igri je sad i slavni Robert Prosinečki

Rijeka će dati odgovor - ostaje li ili odlazi?

Za vikend, točnije u nedjelju, dolazi Rijeka koja bi mogla dati odgovor na pitanje hoće li Ante Čačić (69) ostati trener. U slučaju još jednog kiksa, ovog puta od momčadi Sergeja Jakirovića, Ante Čačić bi vrlo vjerojatno postao bivši.

Gotovo tri godine Dinamo nije bio u tako lošem nizu u HNL-u kao danas i jasno je k'o dan da neke stvari neće proći. Izgubio je Čačić vezane utakmice, i to ne od najvećih rivala iz velike četvorke, nego na gostovanjima u Šibeniku i Puli. Prije toga, remizirao je s Osijekom. Dovoljno da se upali alarm u Maksimirskoj 128...

Čačić ima ugovor do ljeta 2024.

Ante Čačić ima ugovor do ljeta 2024., no jasno je da u klubu nemaju previše strpljenja za loše rezultate. Situacija je još povoljna, +9 u odnosu na Hajduk i polufinale Kupa, no novi posrtaj protiv preporođene Rijeke na Maksimiru mogao bi potpuno zakomplicirati borbu za naslov.

Stoga, mi vas u našoj anketi pitamo - Tko bi trebao biti trener Dinama? Glasujte i izrazite svoje mišljenje.

Play ponuda
Play ponuda