ANKETA NET.HR-A / Može li Dinamo do još jednog velikog europskog 'skalpa'?

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Uspješno su Plavi parirali u gostima kod momčadi iz vrha španjolskog nogometa

22.2.2024.
8:55
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Pred nogometašima Dinama je uzvratna utakmica nokaut faze Konferencijske lige u kojoj brane minimalnu prednost ostvarenu u Sevilli (0-1). Zagrebački sastav je pogotkom Brune Petkovića slavio na gostovanju kod Real Betisa i sada pred punim tribinama maksimirskog stadiona ima priliku za još jedan veliki europski rezultat.

Image
PLAVI PLAVI, VI STE DEČKI PRAVI /

Došao je taj trenutak za Dinamo: Ilija Lončarević; 'Pokazali su da imaju 'špirita'

Image
PLAVI PLAVI, VI STE DEČKI PRAVI /

Došao je taj trenutak za Dinamo: Ilija Lončarević; 'Pokazali su da imaju 'špirita'

Momčad Sergeja Jakirovića u Andaluziju je otišla sa grčem u želucu nakon remija u gradskom okršaju s Lokomotivom (2-2), ali Plavi su na tom zahtjevnom gostovanju odigrali hrabro i pametno, te na kraju minimalno slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozitivan impuls iz Seville vodio je dinamovce do pobjede nad Varaždinom u susretu 23. kola HNL-a, a pred njima je sad uzvratni ogled na rasprodanom Maksimiru. Odlično raspoloženje vlada među ljubiteljima plave boje, svi se nadaju kako Dinamo može proći dalje u Europi, a zatim i uspješno hvatati priključak za vodećim pozicijama u domaćem prvenstvu. Naravno, naodmet nije spomenuti ni toliko željene izbore koji se održavaju 2. ožujka i toliko iščekivanu pobjedu Dinamovog Proljeća.

Nakon što su rasprodane tribine Sjever dolje i Sjever gore, ze Zapad dolje i Zapad gore, iz kluba su odlučili pustiti i dodatne ulaznice u prodaju. Naime, obzirom kako na Maksimir stiže oko 400 pristalica Betisa, na drugoj polovici južne tribine smješteni će biti navijači zagrebačke momčadi, a očekuje se da i taj kontigent ulaznica bude rasprodan do početka utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred Plavima je vrlo zahtjevna utakmica, u goste stiže iskusna ekipa iz La Lige koja na redovitoj bazi igra protiv najjačih europskih klubova i momčad Sergeja Jakirovića morat će biti na istoj, ako ne i većoj razini od one na kojoj su bili u prijestolnici Andaluzije.

Ipak, posljednjih godina na Maksimiru su pognutih glava odlazili brojni europski velikani, a sada u situaciji u kojoj je Dinamu dovoljan i remi, vjerujemo kako će se u četvrtak u Zagrebu opet slaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica počinje u 18:45, a pravdu će dijeliti Švicarac Urs Schnyder.

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo