Bio je najskuplje pojačanje ikad, a sad ide na posudbu?!

Neki novi vjetrovi će definitivno zapuhati Anfieldom i u Liverpoolu po dolasku Brendana Rodgersa na mjesto trenera ovog kluba. Ispaštati bi mogao Andy Carroll.

11.7.2012.
12:58
VOYO logo

Rodgers je najavio zaokret u formaciji i u vrsti nogometa koju bi trebao ubuduće prezentirati Liverpool, a nije se Rodgers suspregnuo niti oko Carrolla, te je javno komentirao da bi mu možda pametnije bilo otići na kratku posudbu u drugi klub.

Premda engleski reprezentativac i igrač kojeg je Liverpool od Newcastlea kupio za nevjerojatna 44 milijuna eura, Carroll se nikada u pravom smislu riječi nije stopio s Liverpoolom, pa mu zato "prijeti" odlazak na posudbu u novog (starog) Premierligaša - West Hama. Problem može izazvati tjedna plaća, no tek će se vidjeti kako će se oko financija dogovoriti Liverpool, West Ham i igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, trener Rodgers i Liverpool traže nova napadačka pojačanja. Sve su bliže, kako se navodi, Danielu Sturridgeu iz Chelseaja, ali su još bliže talijanskom reprezentativcu Fabiju Boriniju, koji je prošle sezone zabljesnuo u Romi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo