Bundesliga / Andrej Kramarić u životnoj formi: Zabio gol sedmu utakmicu zaredom

Image
Foto: AP Images

Kramarić je doveo u vodstvo Hoffenheim u 59. minuti iz penala. Pet minuta kasnije Kramarić je zamijenjen, a Schalke je izjednačio

1.12.2018.
22:08
AP Images
VOYO logo

Hrvatski napadač Andrej Kramarić sigurno neće biti sretan kada za tri tjedna nastupi zimska pauza u Bundesligi, jer je u posljednjih mjesec i pol dana u odličnoj golgeterskoj formi, u domaćem prvenstvu, Ligi prvaka, ali i u dresu Vatrenih.

 U 13. kolu Bundeslige Kramarić je doveo u vodstvo Hoffenheim u 59. minuti iz penala. Pet minuta kasnije Kramarić je zamijenjen, a Schalke je izjednačio, također iz penala, a strijelac je bio Nabil Bentaleb u 73. minuti. Kramarićev pogodak možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Vodeća Borussia Dortmund je u subotu 13. kolu svladala Freiburg sa 2-0, dok je Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, u gostima kod Werdera slavio sa 2-1.

Za novu pobjedu Borussije strijelci su bili Marco Reus (40-pen) i Paco Alcácer, koji je ponovno bio džoker s klupe. Španjolski napadač je u igru ušao u 70. minuti, a mrežu je zatresao u sudačkoj nadoknadi (90+1).

Alcacer je ovog ljeta došao iz Barcelone i u deset utakmica zabio je 11 golova, s tim da je većinu susreta ulazio sa klupe za pričuve.

Ovotjedna uvjerljiva pobjeda u Ligi prvaka protiv Benfice (5-1) izgleda da je pomogla Bayernu da se izvuče iz rezultatske krize u Bundesligi. Nogometaši Bayerna su, nakon dva remija i poraza, napokon upisali pobjedu, a oba gola zabio je Serge Gnabry (20, 50).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo