S Kantride procurila vijest koja će razočarati sve navijače

Nogometaši Rijeke u novu su sezonu ušli sjajno. Dečki s Kantride imaju maksimalni broj bodova nakon tri kola domaćeg prvenstva, a u Europi igraju bez greške.

7.8.2014.
17:19
VOYO logo

Kramarić je nezaustavljiva prepreka za sve obrane, a osjetio je to na svojoj koži i Hajduk kojem je na Kantridi zabio hat-trick. No, sreći na Kantridi mogao bi ubrzo doći kraj. Naime, sve jače su glasine o tome da će prvi topnik Rijeke u sljedećih desetak dana napustiti klub.

Iz kluba je procurilo kako su započeli pregovori oko njegovog otkupa, a zainteresirani klub navodno je nizozemski AZ Alkmaar. Kramarić u svom ugorovu ima klauzulu kako može otići ako stigne ponuda od okruglih 2 milijuna eura. Također, spomenuta cifra, stoji u ugovoru, dijeli se između Rijeke i Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić u Rijeci zarađuje tek 55 tisuća eura godišnje što nikako ne zadovoljava njega i njegove zastupnike. Pitanje je što će napraviti riječka uprava, pokušati s Kramarićem dogovoriti nove uvjete ili ga pustiti da ode? Bilo kako bilo, Rijeka s njim ili bez njega nikako neće biti ista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo