ANCELOTTI UZIMA PAUZU: /

Otkriveno ime jedinog kluba zbog kojeg bi se odmah vratio na klupu

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

U trenutku kad je Carlo Ancelotti dobio otkaz u Bayernu krenule su priče gdje će nastaviti karijeru.

3.10.2017.
9:57
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Ipak je riječ o jednom od najboljih nogometnih trenera današnjice, bez obzira što je visokim 3:0 porazom od PSG-a okončao karijeru u redovima njemačkog prvaka.

Milan se spominjao kao prva opcija. Vicenzu Montelli ne ide najbolje, a razlog se može potražiti u činjenici da je talijanski div u prijelaznom razdoblju s obzirom na promjenu vlasnika i dolazak 11 novih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ancelotti je po dolasku u Jeruzalem na humanitarnu utakmicu novinarima potvrdio kako namjerava odmarati sljedećih deset mjeseci.

"U tom periodu neću nikoga voditi", poručio je Talijana, kojeg se povezuje i s Romom, Chleseajem i talijanskom reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije, međutim, želio komentirati glasine o tome da su mu igrači u Bayernu okrenuli leđa.

"Najbolje je da ništa ne govorim", rekao je Ancelotti.

U međuvremenu, engleski tabloid The Sun objavio je kako je legedarni Talijan spreman promijeniti svoju odluku samo u slučaju da dobije poziv od Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da već nekoliko sezona navijači raže odlazak Arsenea Wengera i sigurno je da Francuz neće još dugo biti na klupi. Ancelotti bi sasvim sigurno bio pun pogodak za vodstvo slavnog engleskog kluba jer je nema nezaposlenih trenera njegovog kalibra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo