POGREŠNA PROCJENA / Jeste li primijetili što je Modrić napravio Englezima? Ancelotti otkrio tajnu pobjede: 'Jako su skupo to platili...'

Image
Image

Luka Modrić odigrao je ključnu ulogu u pobjedi Real Madrida nad Liverpoolom

16.3.2023.
13:50
VOYO logo

U susretu s mnogo prilika na obje strane pogodak odluke zabio je Karim Benzema u 78. minuti na asistenciju Viniciusa Juniora. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (37) pružio je još jednu dojmljivu partiju, a u 82. minuti je zamijenjen uz ovacije Bernabeua.

Image
JE LI IM OVO PAMETNO? /

Real Madrid donio super važnu odluku o našem Luki Modriću: 'Od toga neće odustati...'

Nogometaši Real Madrida izborili su u srijedu plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su na Santiago Bernabeu pred 63.000 gledatelja pobijedili Liverpool sa 1-0 potvrdivši uvjerljivih 5-2 s Anfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Reala Carlo Ancelotti ishvalio je svoje legendarne veznjake Modrića (37) i Tonija Kroosa (33), i objasnio zašto oni i dalje imaju važnu ulogu u njegovoj momčadi, iako se pretpostavljalo da će ih zamijeniti mlađi konkurenti. Pohvalio je i mladog Francuza Eduarda Camavingu koji je protiv Liverpoola odigrao vjerojatno najbolju utakmicu od dolaska u Kraljevski klub.

''Camavinga obožava igrati s Modrićem i Kroosom. Osjeća se sigurno i ugodno. Dopustite mi da kažem jednu stvar. Modrić i Kroos ne igraju u prvom sastavu zbog svojih velikih karijera. Igraju jer to zaslužuju. To je to. Pohvalio bih još i Nacha, bio je jako dobar'', izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Visoki presing? Neće ići

Ancelotti i da je ključ pobjede bio u tome što je Liverpool pokušao igrati visoki presing na Modriću, smatrajući ga najslabijom karikom u momčadi Reala.

"Liverpool je jako skupo koštalo što je išao na visoki presing naše vezne linije. Zato što se Modrić i Kroos sjajno snalaze u ovakvim utakmicama. Oni se ne daju zastrašiti, nego i pod pritiskom mirno iznose loptu. Liverpool je skupo platio ovu pogrešnu procjenu", poručio je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo