ANCELOTTI ČEKA SAVRŠENU PONUDU: / 'Povezuju me s Hrvatskom, Kinom, Chelseajem...Ja samo želim ozbiljan projekt'

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

U malo više od mjesec dana otkako je Carlo Ancelloti dobio otkaz na klupi Bayerna gotovo svakodnevno ga okružuju glasine vezane uz nastavak karijere.

30.10.2017.
16:40
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Pisalo se po svjetskim medijima kako će se vratiti u Chelsea ili Milan, a neki su ga selili i u Kinu. Talijanska Gazzetta dello Sport objavila je pak da ga je kontaktirao HNS sa željom da vodi Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ako prođu dodatne kvalifikacije protiv Grčke. Tu je informaciju međutim čelnik Saveza Davor Šuker demantirao.

Ancelotti je po odlasku iz Münchena poručio da planira pauzirati do kraja sezone a onda se vratiti trenerskom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Radio Anch'io lo Sport osvrnuo se na sve glasine koje su se u međuvremenu pojavile.

"Sada imam dosta vremena pratiti nogomet. Čekam novi izazov, ali ne ovog trenutka. Tek krajem sezone saslušat ću ponude. Želim ozbiljan projekt gdje ću dobiti vrijeme i mir, ali znam da to nije lako" kazao je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Premier liga je, naravno, jako interesantna. Atmosfera na stadionima tamo je sjajna. Ali, ne znam gdje bih mogao nastaviti karijeru. Povratak u Italiju je također opcija", dodao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakog dana pojavljuju se nove glasine o mojoj budućnosti - Hrvatska, Kina, Everton, Chelsea. Nemojte uznemiravati mog prijatelja Antonija (Conte). Često s njim razgovaram", poručio je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni talijanski klubovi željeli bi vidjeti nekadašnjeg trenera Juventusa i Milana na svojoj klupi.

"Serie A je vrlo interesantna. Milan je napravio puno promjena. Četvrto mjesto na kraju sezone bi bilo izvrsno za njih, ali neće im ga biti lako osigurati. Ne postoji čarobni štap. Trenerima i projektima potrebno je vrijeme da bi bili uspješni. Šest mjeseci nije dovoljno da bi se iznova izgradila momčad", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo