ALLEGRI TRAŽI POVIŠICU: / PSG je ovom nemoralnom ponudom odlučio uzdrmati europskog doprvaka

Image
Foto: AFP

Iza PSG-a je razoračaravajuća sezona, momčad nije obranila naslov francuskog prvaka, u Le Championnatu je slavio Monaco, dok u Ligi prvaka nije napravljen iskorak.

5.6.2017.
15:31
AFP
VOYO logo

Parižani su u uzvratu protiv Katalonaca poraženi sa 6:1 i tako ostali upisani s "krive strane" povijesti. Zato vlasnici kluba, katarski šeici, razmišljalju o novom treneru. Navodno je ponuda teška 10 milijuna eura sletjela na stol Juventusovog trenera Massimiliana Allegrija, piše Gazzetta dello Sport.

Osvojio tri naslova u Italiji i dvaput odveo Juve u finale LP

Torinezi su izgubili i sedmo od devet finala Lige prvaka, ali iza njih je, realno, odlična sezona u kojoj su u Italiji osvojili dvostruku krunu, prvenstvo i Kup, te nastavili dominaciju u Serie A, sa šest uzastopnih naslova prvaka države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegri je nastavio tamo gdje je Conte stao, na tri naslova dodao još tri, s time da je momčad odveo do dva finala Lige prvaka u posljednje tri godine. Juventus je jednom izgubio od Barcelone, jednom od Reala, a Stara dama je uvjerena da će doći i njezino vrijeme...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražit će povišicu od Juventusa

Stoga baš i nije jasno kakav će biti Allegrijev odgovor PSG-u. Prvo treba pričekati njegov sastanak s direktorom kluba Marrottom. Očekuje se da trener Juventusa traži pojačanja, ali i povišicu za sebe. Trenutačno zarađuje 5,5 milijuna eura godišnje, a talijanski mediji pišu da bi mogao tražiti osam milijuna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo