Alex Ferguson slavi nevjerojatnu obljetnicu!

Alex Ferguson će u nedjelju u susretu 3. kola Premiershipa protiv Southamptona odraditi 1000. utakmicu u engleskom prvenstvu na klupi Manchester Uniteda.

2.9.2012.
12:31
VOYO logo

Od 1986. godine je Ferguson, danas 71-godišnji trener, na Old Traffordu, te je definitivno odveo klub na višu razinu. Zaslužan je za mnogo uspjeha koje je taj klub ostvario, a nakon svega odrađenog kaže: "Nogometni treneri su ponosni kada se okrenu iza sebe i vide da su jednom vodili mega-momčad. Ja sam vodio pet, šest fantastičnih generacija makar nisam mijenjao klub", uz smiješak je rekao Sir Alex.

U dosadašnjih 999 utakmica Ferguson je u Premiershipu ostvario 599 pobjeda, 233 je puta odigrao remi, dok je poražen tek 168 puta. "Nema ništa ljepšeg nego parkirati automobil pred stadionom i odraditi s mojim momcima nekoliko sati treninga", rekao je Ferguson i dodao: "Čast mi je bila raditi s mnogim nogometašima. Bilo ih je previše fantastičnih. Inače, nikada nisam čitao nikakve knjige koje su napisali moji prethodnici treneri. Uvijek sam pokušao ostati svoj i raditi na svoj način. I bio odgovaran za svaki postupak koji sam napravio, a o svakom sam dugo razmišljao", tvrdi slavni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo