Ferguson 'otkopao sjekire' i započeo stari rat

23.11.2012.
12:06
VOYO logo

Ferguson, koji je otvoreno 2009. godine postavio pitanje o Benitezovu mentalnom zdravlju, je nazvao novog menadžera Chelseaja "srećkovićem" zbog dobivanja još jednog posla u kojem mu je jedan trofej "zagarantiran".

Podsjetimo, Benitez je 2010. godine s Interom osvojio naslov Svjetskog klupskog prvaka, iako je sezonu prije toga Jose Mourinho bio taj koji je omogućio nastup osvajanjem Lige prvaka. Ove bi se sezone mogao ponoviti isti scenarij s obzirom da je Chelsea veliki favorit za osvajanje SP klubova idućeg mjeseca u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi žale Roberta Di Mattea i to s razlogom. Nevjerojatno je da osvojiš naslov prvaka Europe i FA Cup, a svejedno dobiješ otkaz. Najveće je razočaranje za mene što će Benitez voditi momčad za dva tjedna na SP klubova u Japanu", rekao je menadžer Uniteda te nastavio.

"Logično je da daju čovjek šansu osvojiti naslov klupskog prvaka svijeta nakon što je donio povijesni naslov u Ligi prvaka, ali ne! Rafa Benitez je pravi srećković koji bi mogao imati u svom životopisu dva naslova svjetskog klupskog prvaka, a da nijednom on nije bio taj koji je izborio nastup na tom natjecanju", zaključio je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo