Oživljava karijeru? / Alen Halilović službeno je novi igrač Rijeke: 'Zaželio sam se vratiti u Hrvatsku'

Image
Foto: HNK Rijeka

Prošle je sezone Halilović nosio dres Readinga, engleskog drugoligaša,a u svojoj karijeri igrao je i za Barcelonu te Milan.

6.7.2022.
13:33
HNK Rijeka
VOYO logo

U srijedu malo iza podne došla je službena potvrda, Alen Halilović novi je igrač HNK Rijeke i time se nakon osam godina vratio u HNL. Halilović je u srijedu ujutro odradio liječnički pregled, a nakon toga je potpisao ugovor.

Prošle je sezone Halilović nosio dres Readinga, engleskog drugoligaša, a u svojoj karijeri igrao je i za Barcelonu te Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam bio u kontaktu s Rijekom. Zaželio sam se ovu sezonu vratiti  u Hrvatsku, zadovoljan sam i sretan što sam ovdje u Rijeci. Dugo smo pričali i razgovarali i poznajem dobro klub i zato sam se odlučio na taj korak," rekao je Halilović na predstavljanju.

Vjeruje u dobru ekipu

Halilović je kao tinejdžer postao nogometna senzacija u Hrvatskoj. Barcelona ga je još 2014. godine kada je imao samo 18 godina. Ipak, nikad nije upisao službeni nastup za A momčad Barcelone, a nakon toga je lutao Europom na posudbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je, tako je procijenio, vrijeme za povratak u Hrvatsku.

"Pratio sam HNL prošle sezone, više nego ikada, bila je jako zanimljiva i to mi je još veći motiv. Radi se dobra ekipa ove sezone, dobra je atmosfera i inzistirao sam da dođem što ranije i da krenemo što prije raditi," kazao je vidno motivirani Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo