Vatreni je opet hit: Talijani se utrkuju s komplimentima

Bivsi nogometas Intera, Milana i Juventusa Aldo Serena nahvalio je ucinak hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovacica u 37. kolu Serije A.

12.5.2014.
14:28
VOYO logo

Kovacic je u spomenutom kolu savladao Lazio sa 4:1, a briljirao je Kovacic podijelivsi tri asistencije. Serenu je posebno impresionirala asistencija za drugi Interov gol koji je postigao Mauro Icardi. Kovacic je okomicom u sesnaesterac proparao suparnicku obranu, a Icardi je mirno poslao loptu u mrezu.

"Lopta koju je Kovacic poslao Icardiju podsjeca me na neke poteze koje sam ja radio s Michaelom Platinijem. Sjajan trik", rekao je Serena za Mediaset Premium. Serena i Platini zajednicki su u Juventusu igrali izmedu 1985. i 1987. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra predstava Kovacicu je izborila i mjesto u idealnoj postavi 37. kola talijanskog nogometnog prvenstva u izboru portala football-italia.net.

//www.youtube.com/embed/25RPXoo-F6c

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samir Handanovic (Inter) - Javier Zanetti (Inter), Dario Dainelli (Chievo), Fabian Monzon (Catania) - Jose Callejon (Napoli), Afriyie Acquah (Parma), Emil Hallfredson (Verona), Mateo Kovacic (Inter), Lorenzo Insigne (Napoli) - Rodrigo Palacio (Inter), Antonio Floro Flores (Sassuolo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo