NIJE LOŠE / Vahid Halilhodžić neće biti dugo bez posla: Ako dobije otkaz u Maroku, preuzima reprezentaciju u kojoj će voditi jednog od najboljih na svijetu?

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Halilhodžić bi mogao dobiti otkaz jer je marokanska javnost nezadovoljna što je iz reprezentacije izbacio najveće zvijezde

5.7.2022.
14:33
Profimedia
VOYO logo

Vahid Halilhodžićnalazi se već neko vrijeme na udaru velikih kritika javnosti i medija u Maroku, zemlji s čijom je reprezentacijom nedavno osigurao plasman na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kataru, i sve upućuje na to da će uskoro dobiti otkaz.

Image
NEIZVJESNA BUDUĆNOST /

Marokanci pokrenuli peticiju za Vahida Halilhodžića: 'Bez njega se vraćaju nargile i odlasci u noćne klubove...'

Poznato je da je "Vaha" u sukobu s nekoliko marokanskih zvijezda te je velike zvijezde, poput Hakima Ziyecha, izbacio iz reprezentacije zbog nediscipline, i momčad bez njih odveo na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko tjedana pojavila se vijest da je predsjednik Nogometnog saveza Maroka Fouzi Lekjaa donio konačnu odluku o Halilhodžiću - dat će mu otkaz. Kako pišu marokanski mediji, predsjednik Sveza je stao na stranu navijača i bitnije mu je da na SP-u momčadi ima Ziyecha nego da Halilhodžić ostane izbornik.

No, do sada se ništa nije dogodilo i Halilhodžić je i dalje na poziciji izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Jako ga cijenimo'

A ako i dobije otkaz, ne bi trebao dugo čekati na novi angažman. U utorak je o Vahi progovorio predsjednik Egipatskog nogometnog saveza Amer Hussein, koji je otkrio da će im on biti jedan od kandidata za novog izbornika ako dobije otkaz u Maroku.

"Bit će jako teško odabrati novog izbornika.. Halilhodžić je jako dobar stručnjak kojega jako cijenimo i ako dobije otkaz na klupi reprezentacije Maroka, bit će u užem krugu kandidata za mjesto izbornika Egipta", rekao je Hussein.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako stvarno dođe do takvog raspleta i Halilhodžić postane izbornik Egipta, mogao bi voditi jednu od najvećih nogometnih zvijezdi na svijetu, ubojitog napadača Liverpoola Mohameda Salaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo