HOĆE LI SE MOĆI SUZDRŽATI? / AEK objavio upute za navijače: 'Pritisak UEFA-e je snažan, nemamo prava na grešku i nema smisla o tome raspravljati'

Image
Foto: Profimedia

Grci navode kako je u Zagrebu sve proteklo bez problema

18.8.2023.
11:31
Profimedia
VOYO logo

Dinamo sutra gostuje kod atenskog AEK-a u sklopu uzvratne utakmice trećeg pretkola Lige prvaka. Plavi u Atenu dolaze s minimalnim rezultatskim minusom, a tamo ih očekuje pakao rasprodane OPAP Arene. Ipak, grčki klub obavještava svoje navijače kako moraju biti izuzetno pažljivi i poslušni, kako ne bi bili kažnjeni od strane UEFA-e.

Image
ODLUČAN STAV STRATEGA PLAVIH /

Bišćan najavio uzvrat protiv AEK-a: 'Bit će pakleno vruće, ali idemo se baciti na glavu, želimo pobijediti'

Image
ODLUČAN STAV STRATEGA PLAVIH /

Bišćan najavio uzvrat protiv AEK-a: 'Bit će pakleno vruće, ali idemo se baciti na glavu, želimo pobijediti'

"Prijatelji AEK-a! U subotu naša momčad ima veliku bitku da dovrši započeto u Zagrebu i izbori pobjedu koja će biti najveća počast u sjećanje na Michalisa, koji će sigurno slaviti s nama odozgo. Moramo svim snagama pomoći timu i zajedno ih zaštititi od svake opasnosti. Sigurnosne mjere za utakmicu i sve što treba učiniti vrlo su specifične.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njima nema pregovora i o njima je UEFA izravno obavijestila policiju. Nema smisla u ovom trenutku raspravljati o bilo čemu drugom osim o potrebi da se na to odgovori, pogotovo nakon prve utakmice u Zagrebu, u kojoj je sve teklo glatko.

Pritisak s UEFA-ine strane je bio snažan i nemamo pravo na pogrešku. Vrata OPAP Arene otvaraju se tri sata prije početka utakmice. Od tog trenutka nitko neće moći biti u blizini stadiona bez ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okolna područja bit će zatvorena tri sata prije početka i bit će vrlo stroge provjere za koje je odgovorna policija. Jednako stroge kontrole bit će i na ulazima u stadion. Svatko tko nosi ruksak ili drži torbe neće proći pretprovjeru i neće moći ući na stadion. Laserski uređaji, generatori dima, baklje i općenito zapaljivi metali ili bilo što slično strogo su zabranjeni.

'Bit ćemo strogo kažnjeni, moramo se pridržavati pravila'

Naš tim će biti strogo kažnjen ako se bilo što od toga bude koristilo unutar stadiona. Svaki transparent s rasističkim, političkim i općenito nenogometnim sadržajem je strogo zabranjen. Sva djeca koja dolaze moraju imati ulaznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijedno dijete neće moći ući na stadion bez ulaznice. Zbog strogih kontrola navijači koji imaju ulaznicu moraju doći ranije na stadion kako bi izbjegli bilo kakve neugodnosti.

Navijači bi trebali doći najmanje tri sata prije početka utakmice. Molimo sve naše navijače koji će u subotu navečer biti na OPAP Areni da sa sobom imaju dokaz o identitetu u slučaju da ga policija zatraži. Ovih se pravila moramo pridržavati radi sigurnosti svih nas i ako ne želimo da naš klub bude kažnjen."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo