Abramovič pripremio 40 milijuna funti za zvijezdu Reala

Navodno se u Realu 'kuha' novi transfer na relaciji Madrid - London. Po pisanju engleskih medija Chelsea je spreman iskoristiti Ramosov zategnuti odnos s Mourinhom o kojem se sve češće priča.

3.10.2012.
12:54
VOYO logo

Nakon tri uzastopne pobjede sve je u Realu, čini se, opet u najboljem redu. Cristiano Ronaldo u odličnoj je formi, opet se smješka i proslavlja pogotke. Ajaxu se ne piše dobro. Ionako su protiv Reala u Ligi prvaka izgubili zadnje četiri utakmice i primili 12 pogodaka.

"Ova forma zaista je korak naprijed. Svaka nam je utakmica važna jer želimo osvojiti naslov europskog prvaka ove sezone", kazao je Sergio Ramos, Realov branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A navodno se u Realu 'kuha' novi transfer na relaciji Madrid - London. Prema pisanju engleskih medija Chelsea je spreman iskoristiti Ramosov zategnuti odnos s Mourinhom o kojem se sve češće priča. Roman Abramovič je pripremio 40 milijuna funti za jednog od najboljih svjetskih braniča.

Iako su realovci ovog trenutka isključivo koncentrirani na zbivanja u skupini smrti Lige prvaka, u Madridu također pažnju usmjeravaju na veliki nedjeljni El Clasico u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno je bodova između nas i Barcelone. U nedjelju imamo priliku smanjiti tu razliku. Cristiano je u sjajnoj formi. Očekujemo ga takvog i u nedjelju", zaključio je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo