TYSON PRIJETIO JORDANU DA ĆE GA PREBITI: / 'To je bio cirkus, MJ je izgledao kao da je vidio duha. Mike je svima govorio što će mu napraviti'

Image

Dvojac je u to vrijeme harao sportskim terenima

9.5.2020.
15:29
VOYO logo

Nakon što je ESPN nedavno krenuo s prikazivanjem dokumentarca ‘Posljednji ples’ koji se bavi MichaelomJordanom i Chicagu Bullsima, počeli su curiti neki malo poznati detalji iz života najboljeg košarkaša svih vremena, ali se i svako malo vade neke stvari koje su pale u zaborav.

Image
BIVŠI JORDANOV SUIGRAČ PROGOVORIO O NJEGOVOJ MRAČNOJ STRANI: /

'Da, na treningu me udario šakom u glavu'

Image
BIVŠI JORDANOV SUIGRAČ PROGOVORIO O NJEGOVOJ MRAČNOJ STRANI: /

'Da, na treningu me udario šakom u glavu'

Jedna od njih je i incident s MikeomTysonom koji se dogodio 1988. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac je našao licem u lice na proslavi rođendana tadanje NFL zvijezde Richarda Denta,. Tysonov promotor Don King i tadašnji trener Chicago Bearsa Mike Ditka, također su bili na tamo. U jednom trenutku Tyson je postao agresivan prema Jordanu, koji je nekada bio u vezi s njegov bivšom suprugom Robin Givens.

Image

Mike Tyson of the US (R) lands punches against World Boxing Council heavyweight champion Frank Bruno of Great Britain (L) in the first round of their 16 March fight at the MGM Grand Gardent in Las Vegas. Tyson defeated Bruno with a technical knockout in the third round to claim the title., Image: 68495677, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JEFF HAYNES / AFP / Profimedia

“Tyson je sjedio i pio svoje omiljeno piće, Long Island, a kada pije njegovi istinski osjećaji izlaze iz njega. Rekao sam konobaru da mu ih razvodni jer sam vidio kamo to sve vodi. Mike je buljio u stol preko puta gdje se nalazio Jordan kada mu je rekao: ‘Hej čovječe, zar misliš da sam glup? Znam da si je**o onu moju k***u’. Jordan je izgledao kao da je vidio duha, a Tyson je nastavio: ‘Znam da si petljao s njom. Možeš mi reći’. Jordan se samo htio podignuti i otići. Nije želio biti dio toga”, opisao je u svojim memoarima Rory Holloway, nekadašnji Tysonov menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tyson se onda okrenuo prema Ditki, čuvenom NFL treneru pa ga je krenuo provocirati: ‘Misliš li da te se netko boji. Izgovorio si toliko rasističkih sr**a’'. Bio je stvarno cirkus te večeri. DonKking je pokušao primijeniti temu. Pokušavali smo ga umiriti. Svima je govorio da će isprašiti Jordanovo dupe tog dana mu ne bi mogao pobjeći jer je bio elegantno odjeven i ne bi mogao brzo trčati”, napisao je Holloway.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo