Ništa od Traorea!

Zvezda odustala od angažovanja francuskog košarakaša

7.1.2013.
1:59
VOYO logo

Košarkaški klub Crvena zvezda odustao je od angažovanja francuskog reprezentativca Ali Traorea pošto nije prošao opsežne lekarske preglede.

27-godišnji Traore je trebalo da igra za crveno-bele do kraja sezone. Imao je klauzulu u ugovoru po kojoj je saradnja trebalo da bude realizovana ukoliko prođe sve medicinske testove, ali je Crvena zvezda danas potvrdila da ugovor neće biti aktiviran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Traore je dugo pauzirao, ove sezone je odigrao samo dve utakmice i da bi dostigao optimalnu takmičarsku formu bilo bi mu potrebno minimum mesec dana. S obzirom na naš vrlo zgusnut raspored i visoke ambicije nismo u prilici da toliko čekamo, pa saradnja neće biti realizovana - rekao je direktor Crvene zvezde Davor Ristović za klupski sajt.

On je dodao da svi u klubu žale što francuski košarkaš neće igrati za crveno-bele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- O njegovim igračkim kvalitetima izlišno je govoriti, s obzirom da je reč o reprezentativcu Francuske. Takođe, u ovih nekoliko dana bili smo u prilici da se uverimo da je reč o sjajnom čoveku i zaista veoma dobrom momku. Nadamo se da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere - konstatovao je Ristović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo