OPROŠTAJ "KOCKASTOG" KAPETANA / Niko Kovač rasprodao stadion

Image

U svojoj oproštajnoj utakmici između Salzburga i Bayerna, bivši hrvatski kapetan odigrat će 15-tak minuta.

7.7.2009.
15:03
VOYO logo

Iako je do utakmice na kojoj će se Niko Kovač oprostiti od aktivnog igranja nogometa ostalo još tri dana, stadion austrijskog kluba Red Bull Salzburga je rasprodan.  Bivši "kockasti" kapetan oprostit će se od nogometa na pravi način. Njegov klub Red Bull odigrat će prijateljsku utakmicu s Bayernom, bivšim Kovačevim klubom u kojem sada igraju Ivica Olić i Danijel Pranjić.

Utakmica će se odigrati 10. srpnja u 20.30 sati. Da je uistinu riječ o posebnom sportskom događaju pokazuje činjenica da je stadion austrijskog kluba ranije bio tek četiri puta rasprodan. Jednom kad je gostovao Arsenal, te još tri puta kada su se na njemu igrale utakmice Europskog prvenstva prošle godine.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenim internetskim-stranicama austrijskog prvaka najavljeno je da će Niko odigrati svojih posljednjih 15-ak minuta u dresu salzburške momčadi na Red Bull Areni.

Kovač je od 2006. godine skupio 78 nastupa u dresu Red Bull Salzburga te pritom postigao devet pogodaka. Karijeru je počeo 1989. godine u Herthi Zehlendorf. Nakon toga je nastavio u Herthi, Bayeru, Hamburgu, Bayernu i Red Bull Salzburgu. Inače, od sljedeće sezone će Niko Kovač biti trener u drugoj momčadi salzburške momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo