NIJEMCI ODLUČILI ŠTO ĆE S JOŠKOM GVARDIOLOM: / Leipzig otkrio Modrima kakvi su im planovi s Hrvatom u siječnju

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kicker nedavno je objavio da bi mogao već u siječnju mogao preseliti

20.12.2020.
10:26
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je krajem rujna kako je dogovorio prelazak talentiranog 18-godišnjeg stopera Joška Gvardiola u redove njemačkog prvoligaša RB Leipziga.

Sukladno sporazumu dva kluba, Gvardiol će ovu sezonu provesti u Dinamu, a u Leipzig će preseliti u ljeto 2021. Iz Leipziga su objavili kako su s Gvardiolom dogovorili suradnju do ljeta 2026. Osnovna vrijednost transfera je 16 milijuna eura, a uz dodatne bonuse može narasti na 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ROTTERDAM, 03-12-2020, Stadium de Kuip, Europa league group stage football Season 2020 / 2021, Feyenoord - Dinamo Zagreb, Dinamo Zagreb player Josko Gvardiol, Feyenoord player Steven Berghuis,Image: 573439820, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no

Iako je prema dogovoru s Dinamo dogovoreno da bi branič trebao ostati na Maksimiru do kraja sezone, njemački Kicker nedavno je objavio da bi mogao već u siječnju mogao preseliti u Leipzig.

Međutim sada stižu drugačije informacije. Prema pisanju SN-a Nijemci su navodno poručili Modrima da mogu računati na braniča i u drugom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo