NEREDI NA DERBIJU / Nezadovoljni navijači uništili stadion

Image

U divljanju huligana na slovenskom derbiju između Maribora i Olimpije uništeno je 330 sjedalica na tribinama, a šteta se procjenjuje na 25.000 eura.

30.8.2011.
7:33
VOYO logo

LJUBLJANA - U najvećem derbiju slovenskog nogometa, između Maribora i Olimpije, koji je završio neočekivanom pobjedom Ljubljančana sa 4:1, došlo je do velikih nereda navijača na stadionu Stožice.

Navijači su napravili ogromnu štetu na stadionu, a došlo je i do fizičkog obračunavanja, objavili su u ponedjeljak slovenski mediji. U divljanju huligana uništeno je 330 sjedalica na tribinama, a šteta se procjenjuje na 25.000 eura, izjavio je u ponedjeljak Roman Jakič, direktor ustanove "Šport Ljubljana" koja upravlja sportskim objektima u vlasništvu grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok u Ljubljani glavnu odgovornost za nerede pripisuju poslovično "nestašnim" navijačima mariborskih "ljubičastih" i njihovu nezadovoljstvu neočekivanim porazom, u Mariboru tvrde da je nerede izazvala slaba organizacija susreta, a ljute se i na neljubaznu atmosferu kojom su dočekani u prijestolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo