PORUKA UOČI FINALA / Neymar Rakitiću: Neovisno o ishodu, već sada ste šampioni

Image
Foto: AP

Neymar je Rakitiću i Mbappéu poručio kako bi volio da je u finalu SP-a s jednim od njih dvojice

13.7.2018.
22:00
AP
VOYO logo

Neymar ni iz drugog pokušaja nije uspio odvesti Brazil na vrh.  

'Selecao' je zaustavljen u četvrtfinalu od Belgije, a najveća brazilska zvijezda iritirala je navijače diljem planete teatralnim pokušajima da isprovocira prekršaje zbog čega je postao predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Pogodio sve pobjede Vatrenih, dobio 50.000 eura pa ih uložio na finale

Iako je za njega Mundijal završio, Brazilac je uoči dvoboja Hrvatske i Francuske poslao poruku vezanu uz samo finale. Na Instagramu je objavio fotografiju s našim Ivanom Rakitićem s kojim je igrao u Barceloni te Francuzom Kylianom Mbappéom s kojim dijeli svlačionicu u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Kalinić se prvi put oglasio nakon što ga je Dalić poslao kući: Pogledajte što je poručio

"Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog vas dvojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u obje zemlje,Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh. Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru... Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, neovisno o ishodu finala, već sada šampioni. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno!", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. Gosti emisije će biti Nikola Jurčević, Marko Naletilić i Ankica Mamić.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo