ATRAKTIVAN STRIJELAC / Nevjerojatan koš Kobea Bryanta

Image

Košarkaš LA Lakersa oslobodio se čuvara i poentirao u padu sa stražnje strane koša. NBA prvaci slavili su 101:85 protiv Oklahome.

23.11.2009.
10:12
VOYO logo

Košarkaši LA Lakersa upisali su novu pobjedu, ovaj put u Staples Centru "stradala" Oklahoma City, a zvijezda večeri bio je Kobe Bryant. I to ne zbog 26 koševa koje je ugradio u 101:85 pobjedi, već zbog koša koji je postigao pna kraju prve četvrtine.

Naime, košarkaš se oslobodio čuvara i poentirao u padu sa stražnje strane koša. Pogodak koji će se još dugo vrtiti na američkim TV ekranima. Uz Bryanta istaknuo se i Andrew Bynum s 25 ubačaja uz devet skokova u 29 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan košarkaš bio je raspoložen za igru. Riječ je o Kevinu Garnettu koji je postigao koš u zadnjoj sekundi te donio pobjedu 107:105 Boston Celticsima u dramatičnoj utakmici protiv New York Knicksa na njihovom terenu.

Garnett, koji se cijelu utakmicu borio s lošom izvedbom u napadu, završio je sa 10 koševa, sa šutom 4 do 15, ali je pogodio kada je bilo najvažnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amare Stoudemire je postigao 21 koš, dok je Steve Nash dodao 20 sa svojih devet asistencija prije nego su obojica sjela na klupu u zadnjoj četvrtini u utakmici u kojoj su Phoenix Sunsi nadigrali Detroit Pistonse 117:91.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo