NESRETNA PRIČA VELIKOG POJAČANJA MODRIH: / 'Ma užas, gledam suigrače na televiziji i mislim si, pa i ja bi trebao biti tamo'

Image

Za njega se pretpostavljalo da će vrlo brzo igrati važnu ulogu u napadu Modrih

18.10.2019.
11:22
VOYO logo

Srpski napadač Komnen Andrić došao je početkom godine kao veliko pojačanje u zagrebački Dinamo, no u redovima Modrih nije se uspio nametnuti, a veliki uzrok tome su ozljede zboh kojih nije uspio biti na pravoj razini.

Andrić je povrijedio gležanj, zbog čega je morao na operaciju, a sada je u procesu oporavka i svoje suigrače gleda s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Komnen Andrić

"Ozljeda je bila neugodna i na kraju sam se u dogovoru s liječnicima odlučio za operativni zahvat. Sada sam u procesu rehabilitacije i čekam zeleno svjetlo da bih se vratio treningu. Moram priznati da jedva čekam", rekao je u razgovoru za Sportske novosti.

Očekivano, Andriću jako teško pada to što ne igra, pogotovo kada je Dinamo izborio Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvale Petkoviću

"Ma užas... Gledam suigrače na televiziji, gledam taj Etihad i mislim si, pa ja sam trebao biti tamo. Ali što da radim? Čestitam svojim dečkima na Atalanti u Maksimiru i igri koju su pokazali u Manchesteru. Mislim da smo na dobrom putu", izjavio je.

Glavni napadač Dinama je Bruno Petković, koji je slajnim igrama u dresu izborio i hrvatsku reprezentaciju, gdje je također vrlo brzo postao važan član prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko je radio s Brunom na treningu i imao ga pored sebe u momčadi, za njega to nije iznenađenje. Bilo je pitanje trenutka kad će ga krenuti i jako se radujem zbog njega, kao i zbog svakog svog suigrača, od Orše, Perkea, Livija... Petkovićeva priča svima može biti uzor, ali svatko je od nas čovjek i igrač za sebe; nekome treba više, nekome manje. Sretan sam zbog svih njih", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo