IGOR TUDOR U 'RTL LIGI' / 'Nepojmljiva je količina mržnje koju smo osjetili u Rijeci!'

O neredima u Rijeci pričali smo u 'RTL Ligi' i s jednim akterom derbija, trenerom Hajduka Igorom Tudorom.

30.9.2013.
7:30
VOYO logo

Iako smo možda vjerovali u suprotno, huliganizam na stadionima još je uvijek rak-rana hrvatskog nogometa. U to smo se uvjerili u subotu na Kantridi, kada je sportski aspekt jadranskog derbija pao u drugi plan, a glavnu ulogu preuzele su tribine.

O neredima u Rijeci pričali smo u RTL Ligi i s jednim akterom derbija, trenerom Hajduka IgoromTudorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za vrijeme utakmice se koncentriram na događaje na terenu, tako da nerede nisam primijetio. Međutim, nakon utakmice cijela ova drama koja se s razlogom stvorila nije mogla proći nezamijećeno. Osuđujem bilo kakvu vrstu nasilja i apsolutno sam protiv huliganizma koji se treba spriječiti na razini države", počeo je Tudor i nastavio:

"Dojam mene, mojih suradnika i cijele ekipe u ova dva dana boravka u Rijeci je ovakav: toliko količinu mržnje koju smo mi osjetili prije, za vrijeme i nakon utakmice je nepojmljiva! Kratko sam trener u Hrvatskoj i imao sam prilike ići na svega pet - šest gostovanja, ali nigdje nismo doživjeli takav odnos kao u Rijeci. Ne znam koji je razlog tome. Nogomet je prije svega sport. Navijači i rivalitet su sastavni dio toga, ali nešto se treba napraviti po pitanju ovakve mržnje", rekao je trener Hajduka u RTL Ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo