MAMIĆI PREUZIMAJU I KLUPU? / 'Nemam ambiciju ostati trener, ali ako se zapalim, tko zna...'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ivajlo Petev, bugarski trener kojeg se povezivalo i s Dinamom, u društvu Zdravka Mamića pratio je posljednji Dinamov trening uoči europske utakmice s PSV-om. Iako je bilo govora o tome da bi upravo on mogao postati novi trener Modrih, Zoran Mamić je sve demantirao.

23.10.2013.
19:04
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

IvajloPetev, bugarski trener kojeg se povezivalo i s Dinamom, u društvu Zdravka Mamića pratio je posljednji Dinamov trening uoči europske utakmice s PSV-om. Iako je bilo govora o tome da bi upravo on mogao postati novi trener Modrih, ZoranMamić je sve demantirao: "Petev je u Zagrebu samo kao gost. Gledat će i sutrašnju utakmicu, ali razgovora o tome kako bi postao novi trener Dinama neće biti. To nije tema".

Petev neće u Dinamo, a Halilović neće iz Dinama. Sportski direktor je demantirao napise svjetskih medija da je mladi AlenHalilović prodan u Bayern za 20 milijuna eura: "U tome nema istine. Da, interes Bayerna postoji, ali to nije tajna, to se zna već godinu i pol. Da je dogovor za prodaju postignut nema veze s istinom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

O smjeni BrankaIvankovića Zoran Mamić je rekao da je lakše bilo napraviti to nego smijeniti 25 igrača. Rezultati su bili loši, a situacija puno gora nego kada je Mamić prvi put ove sezone preuzeo momčad. Odgovornost je i na igračima i na ljudima u klubu. On sam nema ambicija ostati trener jer ima previše ostalih poslova oko kluba, ali u šali dodaje: "Ako se u ovih par tjedana zapalim, tko zna..."

Nizozemski stručnjak na klupi PSV-a, proslavljeni bivši reprezentativac Phillip Cocu o smjeni u Dinamu kaže: "Sada ne znamo što možemo očekivati. Situacija u klubu se promijenila i moramo biti spremni na sve. Dinamo nije zaslužio prva dva poraza u grupi, gledao sam utakmice i mogao je lako do pobjede, sutra će biti teško. To što nema navijača je situacija na koju nismo navikli, ali vjerojatno će Dinamu biti teže nego nama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo