IVICA O NASTUPU NA SLJEMENU / 'Neću se uopće vaditi na bolno koljeno, ono mi danas nije smetalo'

"Neću se uopće vaditi na bolno koljeno, ono mi danas nije smetalo. Jednostavno, napravio sam previše pogrešaka na ovakvoj stazi. Nažalost, moja ekipa je mala i mi uopće ne treniramo po oštećenim stazama, a očito bi morali", kazao je Ivica, koji po prvi puta na Sljemenu nje bio na postolju, a da je završio utrku.

6.1.2013.
16:06
VOYO logo

Sigurno ne mogu biti oduševljen svojim nastupom, kasnio sam na svakim vratima i nisam mogao biti bolji od osmog mjesta, kazao je najbolji hrvatski skijaš IvicaKostelić nakon osmog mjesta na šestom izdanju muškog slaloma "Vip Snow Queen Trophyja" na Sljemenu.

"Neću se uopće vaditi na bolno koljeno, ono mi danas nije smetalo. Jednostavno, napravio sam previše pogrešaka na ovakvoj stazi. Nažalost, moja ekipa je mala i mi uopće ne treniramo po oštećenim stazama, a očito bi morali", kazao je Ivica, koji po prvi puta na Sljemenu nje bio na postolju, a da je završio utrku. Nije bio previše iznenađen ni pobjedom Austrijanca Marcela Hirschera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hirscher je od samog početka sezona sjajan i njegova pobjeda nije iznenađenje. Njegov način skijanja je očito budućnost jer mu omogućava da bude brz i na ovako oštećenim stazama, kako je to u pravilu u drugim vožnjama svih utrka. Ja danas nisam bio brz, naprotiv", zaključio je Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo