'Ne sjećam se kad se zadnji put to zbilo u reprezentaciji'

U nedjelju na dan međunarodnog priznanja Hrvatske, vratar Barakuda Josip Pavić napunio je 30 godina.

16.1.2012.
7:13
VOYO logo

Josip Pavić će i na EP-u u Eindhovenu biti naš jedini vratar (Bijač je tamo samo zbog treninga), pa je umjesno, njemu više nego bilo kome drugome, poželjeti dobro zdravlje. I Euro bez ozljeda.

No, osim što je jedini vratar, on je i jedini mladostaš u nacionalnoj vrsti koja u Eindhovenu brani zagrebačko europsko zlato. A tada, u Zagrebu, članovi Mladosti bili su i Hinić, Karač, Muslim i Buljubašić. Sada su posljednja trojica, kao i Damir Burić, Samir Barač i Fran Paškvalin samo – bivši mladostaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doista se ne sjećam kad se posljednji put dogodilo da je u reprezentaciji bio samo jedan igrač iz Mladosti. No, zato će mladostaša biti u drugim reprezentacijama: Udovičić u Srbiji, Mallarach u Španjolskoj, Letica u Makedoniji i Radu u Rumunjskoj", nabrojio je Pavić.

Baš će Radu i njegovi Rumunji biti prvi suparnici zlatnih dupina u ponedjeljak u 14.30 sati, uz izravan prijenos na HTV-u 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo koliko je Radu opasan i zato u dvoboj s Rumunjima moramo ući maksimalno oprezno. Radu je njihova pokretačka snaga i nadam se da ćemo ga zaustaviti, ali nije i jedina. Rumunjska je u Zagrebu pobijedila Španjolsku i odigrala neodlučeno s Crnom Gorom. Mi jesmo favoriti, ali prva utakmica na prvenstvu uvijek nosi neku određenu tenziju. Ipak, pobijedit ćemo", odlučan je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo