NE ODUSTAJE: / Suspendirani predsjednik ponovno se žali, misli da mu je učinjena nepravda

Image
Foto: AFP
2.3.2016.
12:10
AFP
VOYO logo

Francuz je najavio čim mu je izrečena suspenzija krajem prosinca da će se žaliti i da će ići do CAS-a kako bi dokazao da se radi o "nepravdi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka do Eura?

"Teoretski imamo četiri mjeseca da se izjasnimo, ali kako je Michel Platini zatražio da odluka bude izrečena prije početka Eura u Francuskoj 10. lipnja, mi ćemo poštivati taj zahtjev", izjavio je glavni tajnik CAS-a Matthieu Reeb.

Euro u Francuskoj traje do 10. lipnja do 10. srpnja. Platinija je krajem prosinca disciplinsko povjerenstvo FIFA-e suspendiralo na osam godina zbog spornog transfera 1,8 milijuna eura koje je primio od Josepha Blattera. Suspenziju je 24. veljače smnajilo na šest godina prizivno povjerenstvo FIFA-e. Bivši kapetan francuske nogometne reprezentacije koji je morao odustati od kandidature za izbor predsjednika FIFA-e se žalio CAS-u "na odluku prizivnog povjerenstva FIFA-e od 24. veljače 2016", precizira CAS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Sepp Blatter i Michel Platini

I bivši predsjednik FIFA-e Sepp Blatter, koji je također suspendiran na šest godina od svih aktivnosti vezanih za nogomet, najavio je žalbu CAS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo