'NE BI VAM SUTRA BILI U KOŽI': / Split preplavili transparenti s porukama HNS-u

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

U Splitu su osvanuli transparenti s oštrim porukama vodstvu HNS-a.

21.6.2016.
9:55
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Dan prije utakmice između Hrvatske i Španjolske na Europskom prvenstvu Split su preplavili transparenti s porukama vodstvu HNS-a, javlja Dalmatinski portal.

"Od svih huligana vi ste najgori", jedna je poruka uz inicijale ZM, DŠ, DV, AČ, KGK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oslobodimo hrvatsku repku od huligana u loži. Ne bi vam sutra bili u koži", "HNS-u kraj se bliži, navijači pobjedi sve su bliži", još su neki od transparenata.

Poznato je da je dio navijača godinama nezadovoljan vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza te se na sve načine pokušavaju obračunati s njima, no nažalost ponekad pate i oni kojima je jedino stalo do igre i sporta. Tako je bilo u petak tijekom utakmice sa Češkom. Baklje, topovski udar i tučnjava zaustavili su nogomet, međutim divljanje je naišlo na osudu onih koji se protive takvom načinu obračuna s HNS-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li biti novih nereda?

Savez je u ponedjeljak doznao kaznu, a riječ je o 100 tisuća eura koje će uplatiti na Uefin račun.

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Hrvatska sljedeću utakmicu igra u Bordeauxu protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U posjedu smo informacija o događajima koji predstoje na sljedećoj utakmici, ali podijelit ćemo ih s hrvatskom i francuskom policijom. Analizirat ćemo i pokušati učiniti sve da se takve stvari ne ponove. Hvala svim građanima i navijačkim skupinama koji su svakodnevno dijelili informacije s nama", rekao je nakon izgreda u St. Etienneu povjerenik za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza MiroslavMarković. Ostaje samo nada da se izgredi ovaj put ipak neće ponoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo