iznenadila gledalište /

Navratilova zaprosila djevojku iz komentatorske kabine tijekom US Opena

Image
Foto: Youtube

Nekadašnja teniska velikanka, a danas stručna komentatorica, 57-godišnja Čehinja Martina Navratilova pobrinula se za još jednu senzaciju na US Openu. Ona je jučer neposredno nakon završetka polufinalnog sraza između Đokovića i Nishikorija iz komentatorske kabine zaprosila svoju dugogodišnju djevojku.

7.9.2014.
10:44
Youtube
VOYO logo

Martina Navratilova, bivša tenisačica koja u svojim vitrinama ima golemu kolekciju osvojenih trofeja, pobrinula se da se jučer na US Openu, osim ishoda dva polufinalna sraza, dogodi još jedno iznenađenje.

57-godišnja Navratilova tako je jučer neposredno nakon završetka polufinalnog sraza između Novaka Đokovića i Keija Nishikorija osigurala svim gledateljima dodatnu ceremoniju kada je iz komentatorske kabine Tennis Channela zaprosila svoju dugogodišnju djevojku Juliju Lemigovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lemigova je na pitanje odgovorila sudbonosnim 'da', a kako je cijela situacija bila prikazana na videozidu, gledatelji su nakon toga oduševljeno zapljeskali.

''Bila sam jako nervozna. Ali isplatilo se, rekla je 'da.' Bilo je to gotovo izvantjelesno iskustvo'', izjavila je oduševljena Navratilova, osvajačica ogromnih 18 Grand Slam naslova u svojoj profesionalnoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazalo se kako je razvoj cijele situacije bivšu tenisačicu dodatno motivirao za kasniji meč u parovima sa JanomNovotnom protiv Tracy Austin i Gigi Fernandez u kategoriji 'šampioni', iz kojeg je bez problema izašla kao pobjednica.

U svakom slučaju, ostat će ovo nezaboravan dan za legendu ženskog tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo