IZGRED NA AUSTRALIAN OPENU / Navijači zasjenili pobjede Ljubičića i Karlovića

Image

Skupina od 11 navijača izbačena je zbog stajanja na sjedalicama i glasnog navijanja s meča Karlovića i Štepaneka, a drugoj skupini nije dozvoljen ulazak u kompleks zbog baklje.

18.1.2010.
10:05
VOYO logo

Hrvatski navijači svojim ponašanjem uspjeli su zasjeniti pobjede Ivana Ljubičića i Ive Karlovića u 1. kolu Australian Opena. Njih 11 izbačeno je s meča Karlovića zbog glasnog navijanja i stajanja na sjedalicama.

Drugoj skupini navijača u "kockastome" nije dozvoljen ulazak u Melbourne park jer je jedan navijač zapalio baklju izvan kompleksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, ovo nije prvi navijački incident. Prije tri godine sukobili su se hrvatski i srpski navijači, a lani srpski i bosanski.

Inače, Ivan Ljubičić je u prvom kolu lako svladao domaćeg tenisača Jasona Kublera lako sa 6-1,6-2,6-2, dok je Ivo Karlović imao malo teži posao s Čehom Radekom Stepanekom od kojeg je bio bolji tek nakon pet setova 2-6, 7-6(5), 6-4, 3-6, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubičić u drugom kolu igra s boljim iz susreta između Nijemca Philippa Kohlschreibera, 26. tenisača svijeta, i Argentinca Horacia Zeballosa, 50. tenisača svijeta. S Kholschreiberom je do sada igrao tri navrata i svaki je put bio bolji, dok bi mu sa Zeballosom to bio prvi susret.

Karlovića u drugom kolu čeka bolji iz susreta između dva Francuza Julienna Benneteaua i Davida Gueza. Karlović je s Benneteauom igrao do sada četiri puta i tri je puta bio bolji, dok bi mu s Guezom to bio prvi susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo