ŠTIMAC PORUČIO KRITIČARIMA / 'Nastavljam s istom idejom usprkos onima koji žele da ne uspijem'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Uvjeren sam kako će se plodovi našeg rada vidjeti kada na kraju podvučemo crtu', rekao je Štimac nakon pobjede nad Južnom Korejom.

10.9.2013.
16:07
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

JEONGJU - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije IgorŠtimac pohvalio je zalaganje i karakter svojih odabranika nakon pobjede protiv Južne Koreje (2-1) u prijateljskom susretu igranom u Jeongju.

"Drago mi je što smo pokazali karakter s rezervnim sastavom i to protiv odlično organizirane i disciplinirane ekipe. Koreja je danas odigrala natjecateljsku, a ne prijateljsku utakmicu. No, uzvratili smo na najbolji mogući način," poručio je hrvatski izbornik iz Koreje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac je naglasio kako su 'kockasti' usprkos velikom broju novih igrača odigrali 'discipliniranu i organiziranu utakmicu'.

"Nastavljam dalje s istom idejom s kojom sam krenuo na početku. Uvjeren sam kako će se plodovi našeg rada vidjeti kada na kraju podvučemo crtu. Bez obzira što neki žele, kreiranjem atmosfere koja nam otežava posao, dovesti do toga da ne uspijemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac nije želio nikoga posebno hvaliti, već je dodao: "Želim u svlačionici stvoriti natjecanje koje neće dopustiti nikome, bez obzira koliko ima nastupa u reprezentaciji, da se opusti," zaključio je hrvatski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo