CRO COP BEZ USTEZANJA / "Nakon poraza molim Boga da moj avion padne"

Hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović gostovao je sinoć u Studiju 45 Antonije Mandić.

2.3.2012.
16:40
VOYO logo

CroCop je najavio svoju borbu 10. ožujka u zagrebačkoj Areni gdje će mu suparnik biti Ray Sefo. Bit će to prvi nastup hrvatskog gladijatora pred domaćim navijačima nakon dugih 12 godina.

"Nije bilo prilike da ranije organiziram borbu u Hrvatskoj. Bio sam angažiran u Japanu i SAD-u. Postoji pozitivna trema. Sretan sam što ću nastupiti pred domaćom publikom. To je i najslađe, ali i najteže iskustvo", izjavio je

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je Mirko i kako svaki borac ulazi u meč s mišlju kako mu je to posljednja borba u karijeri. Otkrio je Cro Cop da mu je najteža ozljeda u karijeri svaki poraz koji je doživio. Kaže da se teško oporavlja od svakog neuspjeha koji doživi u ringu.

"Ubio bih se nakon svakog poraza. Teško je preživjeti tu noć, nema ništa teže. Svaki put kad idem kući nakon poraza molim Boga da avion padne. Jedino mi žao ljudi, ima ih 300-injak, a nisu oni krivi", našalio se Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je Cro Cop i o svojem djetinjstvu, počecima borilačke karijere, ali i o suparniku koji ga očekuje 10. ožujka u Areni.

Intervju u cijelosti pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo