Nakon katastrofe protiv Voždovca, trener Crvene Zvezde odlazi

U ponedeljak UO kluba raspravlja o sudbini Slaviše Stojanovića

22.9.2013.
21:28
VOYO logo

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak će na sednici Upravnog odbora raspravljati o sudbini trenera Slaviše Stojanovića. U upravi bez komentara o navijačima, objavio je B92.

‘Crveno-beli’ su u nedelju poraženi sa 1:0 na gostovanju Voždovcu, a po završetku utakmice navijači su naredili igračima da im predaju dresove, a takođe su ih i pljuvali i gađali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stojanović je na konferenciji za medije svojom izjavom najavio odlazak iz Zvezde, a iako je rekao da će po povratku na “Marakanu” razgovarati sa upravom, do sastanka u nedelju nije došlo.

Ipak, sigurno je da će u ponedeljak biti upriličen sastanak između trenera i Uprave na sednici Upravnog odbora. Ta sednica zakazana je za 18 časova i redovna, ali se sada poklopila sa lošim izdanjem ‘crveno-belih’, a prema našim saznanjima, veoma su male šanse da Stojanović posle nje ostane trener Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom incidenta koji se desio na kraju utakmice i ponašanja navijača prema igračima, pokušali smo da dobijemo komentar od članova uprave Zvezde, ali niko nije bio raspoložen da dâ komentar.

Foto: Novosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo