NI NA NEBU, NI NA ZEMLJI / Najveći hrvatski dragulj progovorio za RTL Danas

Mjesec dana lome se koplja oko sudbine Darija Šarića, jednog od najboljih mladih košarkaša svijeta. U Splitu čeka odluku FIBA-e koja bi mu trebala pomoći da napokon zaigra košarku. Šarić zaključuje: 'Sada patim, ali isplatit će se'!

20.9.2012.
19:12
VOYO logo

Na Gripama, pod Tornjem, ma na običnom igralištu, Šarić svugdje briljira, a sve je izvjesnije kako bi od sada trebao dominirati u Splitu. Iako, tko bi rekao, još ništa nije sigurno.

"Bit će mi jako teško ako ću nakon ovih pet dana morati otići u neki drugi klub, stvarno će mi biti teško", žali se mladi dragulj hrvatske košarke.

Teško ga se zato i odriču u Zagrebu. Zbog toga se još uvijek čeka odluka FIBA-ine arbitraže koja bi mogla odrediti Šarićevu sudbinu.

Dok svi ne budu zadovoljni, Šarić tapka na mjestu iako legenda Splita, sada trener Cedevite, Božo Maljković, zna što mu treba..

"Dječaku treba mir, dobar trener, rad u tišini i da ne pauzira! Mora negdje igrati košarku!", govori košarkaška legenda.

A do tada?

"Nisam razočaran, to je jednostavno nekako dio sportaša, dio odricanja, morate čekati, morate patiti, ali na kraju će se isplatiti jednog dana!", uvjeren je Šarić.

Dana kada možda i u službenoj utakmici nastupi za Split, napuni tribine i napokon krene dokazivati zašto je najbolji junior Europe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo